dissabte, 25 de febrer del 2017

Sobre... Vosaltres

«Vosaltresels de Vida Creixent»
Sobre què pot voler dir una vida creixent i de què o com s’alimenta aquesta vida, sant Pere, ell que fou pedra i sabia molt bé de què parlava, va escriure:
Així, com infants tot just nats, deliu-vos per la llet pura de la Paraula, que us farà créixer i us durà a la salvació. Vosaltres ja heu tastat que n'és de bo el Senyor. Acosteu-vos a ell que és la pedra viva, rebutjada pels homes però escollida i preciosa als ulls de Déu. Vosaltres, com pedres vives, sou edificats per Déu com a temple de l'Esperit perquè formeu una santa comunitat sacerdotal que ofereixi víctimes espirituals agradables a Déu per Jesucrist. Vosaltres, els qui creieu, teniu un gran honor. Vosaltres sou llinatge escollit, casa reial, comunitat sacerdotal, nació santa, poble que Déu s'ha reservat, perquè proclameu la lloança d'aquell qui us ha cridat de les tenebres a la seva llum admirable. Vosaltres que en altre temps no éreu poble, ara sou el poble de Déu; no éreu compadits però ara ell s'ha compadit de vosaltres. 1 Pe 2 
Qui tasta aquesta llet tan pura té l’honor més gran que es pugui tenir aquí a la terra perquè entra de ple en el moll de l’os del creixement i de la seva edificació tot fonent-s'hi: entra de ple i es fon amb la vida.
25 anys de Vida Creixent a la pàrròquia de Sant Oleguer