divendres, 6 d’octubre del 2017

Sobre... Pescadors

Dels diaris 
A rio revuelto ganancia de pescadores. Si sabem els noms dels pescadors també podem saber qui ha remogut les aigües. Per això de mica en mica anem coneixent quins són els pescadors reals. A poc a poc van caient els noms dels qui han remogut realment el riu. És lògic. Els lladres mai en tenen prou amb el que ja pescaven de més i ho volen tot. No ens ha d’estranyar la seva filosofia ni la seva moral. Es veia a venir. Sempre ha estat aixi.
Fitch, Standard & Poors, Dogi, Freixenet, Banc Sabadell, CaixaBank, Service Point, etc. Per celebrar els bons resultats de la «gran jugada catalana» que és com es coneixen els fets a la capital, tots ells van ser convidats a un vi escumós pel president del govern.
En el transcurs de l’acte el màxim responsable amb la copa a la mà va acabar el seu brindis amb un somriure i amb aquestes paraules: «Ja us deia que això era el millor tant per a vosaltres com per als nostres sobres que fa massa temps que hem deixat de rebre. No em negareu que ha estat una gran jugada. Portàvem molt temps preparant-la. No podia fallar. Ara tan sols cal esperar que el parlament modifiqui la constitució». 
Sabadell y Caixabank brillan en el Ibex tras anunciar un posible cambio de sede.

El Gobierno español está estudiando una modificación reglamentaria a través de un Decreto Ley para facilitar el cambio de sedes sociales de empresas.
(Dels diaris)
 

Seguirem informant